lördag 24 mars 2012

Lära-gå-skor

Satt och kikade runt efter lära-gå-skor, hade tänkt mig ett par vanliga vita från kavat, men så hittade jag något annat, Goggisar! Super fina, precis som ett par gympadojjor och dom verkar riktigt bra, dessutom är dom billigare än kavat (299:-)

Såhär skriver dom:

Goggisar är en helt ny produkt på svenska markanden som är redan väldigt populär i många europeiska länder i mer än 5 år.
Skorna är skapade i samråd mellan föräldrar, ortopeder och barnläkare med omtanke om den lilla foten som behöver extra stöd och minskade påfrestningar. De är tillverkade av naturliga och miljövänliga material och är producerade i europa.
Goggisarna finns i många glada färger och modeller så passa på och välj modellen som passar just dig och ditt barn. 





Miranda fick modellen "Goggis klassisk"

4 kommentarer:

  1. De såg ju jättebra ut!

    SvaraRadera
  2. fina skor!=) skor e så viktigt.. läste nånstans att man ska vara extra noga med vad man väljer för skor upp till 12 års ålder.. =) börjar hon o ska gå? =) KRam Maria W

    SvaraRadera
  3. Ja det är jätte viktigt! Dom kan bli helt felställda i kroppen om dom går i fel skor. Så på skor får man nog inte snåla :) njae det dröjer nog ett tag till innan hon går själv, men hon går ju längs med möbler åså, men nu vill man ju börja vara ute, och då lär hon ha något på fötterna, kan nog bli kallt och blött med raggsockorna :P

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset Frida, är också ute efter gåvänliga skor :) kram

    SvaraRadera